ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λεφτά της χαρίζουν, γήπεδο επίσης, τώρα και αποφάσεις σκάνδαλο

Λεφτά της χαρίζουν, γήπεδο επίσης, τώρα και αποφάσεις σκάνδαλο

Πρώτα της χάρισαν λεφτά και γήπεδο και τώρα της κάνουν... χάδια με απόφαση σκάνδαλο! Αναφερόμαστε στη μη άσκηση πειθαρχική δίωξης κατά της ΑΕΚ για την «άκρως συκοφαντική ανακοίνωσή της» προς της Super League, όπου έκανε λόγο για «παράγκα» του Κλάτενμπεργκ και κατηγορούσε τους ξένους διαιτητές που έρχονται να διευθύνουν παιχνίδια του πρωταθλήματος, ρέφερι τους οποίους η UEFA ορίζει στις δικές της διοργανώσεις.

Ωστόσο, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε δίωξη στον Ολυμπιακό με αφορμή την ανακοίνωσή του κατά της ΕΠΟ, εξαιτίας της αισχρής διαιτησίας του Φωτιά (Πέλλας) στην αναμέτρηση με τον Βόλο. Με τους «ερυθρόλευκους», μάλιστα, να έχουν απολογηθεί ήδη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για μία απόφαση σκάνδαλο, αφού η ομοσπονδία δεν έστειλε την «άκρως συκοφαντική» ανακοίνωση της ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Γιατί άραγε;

Θυμίζουμε πως η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να δικαιολογήσει την ήττα της από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ρίχνοντας όλη την ευθύνη στον Βούλγαρο ρέφερι Καμπάκοφ αλλά και στον Κλάτενμπεργκ. Ωστόσο, τους ορισμούς τους κάνει ο Μπένετ και όχι ο Κλάτενμπεργκ!

Από την πλευρά της, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έβγαλε ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ, λόγω του ότι δεν ασχολήθηκε με την «άκρως συκοφαντική ανακοίνωση της ΑΕΚ, κατά αξιωματούχων, διαιτητών και παραγόντων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, των διαιτητών του αγώνα της Super League Παναθηναϊκός-ΑΕΚ».

Επίσης, η Super League επεσήμανε ότι «αυτοί που η ΑΕΚ χαρακτηρίζει ως «παράγκα» στην ανακοίνωσή της, είναι αξιωματούχοι που ανήκουν στους κόλπους της UEFA και της FIFA και ελιτ διαιτητές. Δεν ξεκαθαρίζει μάλιστα αν στους «ξένους» που αποκαλεί «παράγκα» συμπεριλαμβάνεται και ο κύριος Μπένετ».

Βέβαια, η ΑΕΚ δεν ανέφερε ποτέ αν στη «παράγκα» βρίσκεται και ο Μπένετ, ο οποίος είναι αρχιδιαιτητής και εκείνος όρισε τον Καμπάκοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά, η ΕΠΟ πέταξε... χαρταετό, δίχως να στείλει την ανακοίνωση της ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ο οποίος δεν μπήκε στον κόπο να ασκήσει δίωξη κατά της

Φοβερά πράγματα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ