ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υποχώρησε ο Μπαλτάκος για την ΕΠΣ Πειραιά

Υποχώρησε ο Μπαλτάκος για την ΕΠΣ Πειραιά

Κανένα πρόβλημα για την ΕΠΣ Πειραιά δεν τίθεται πλέον, καθώς δεν υπήρξε συζήτηση περί τιμωρίας της. Κι αυτό, διότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, που είχε εισηγηθεί την προσωρινή διαγραφή της από μέλος της ΕΠΟ, λόγω της ανακοίνωσης κατά του αρχιδιαιτητήΣτιβ Μπένετ και του μέλους της «ερασιτεχνικής» ΚΕΔ, Ελένης Λαμπαδαρίου.  

Ωστόσο, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ της Παρασκευής (30/9), ο Μπαλτάκος εισηγήθηκε και την αφαίρεση του θέματος αυτού, αιτιολογώντας το με το γεγονός πως την ΕΠΟ την νοιάζει το μητρώο της ΓΓΑ, το οποίο είναι το βασικό θέμα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Κάπως έτσι, το θέμα πήγε για αργότερα... 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: «Τα σωματεία δεν σχετίζονται με ανακοίνωση αυτή και δεν πρέπει να τιμωρηθούν. Εισηγούμαι την αφαίρεση του θέματος αυτού» και κανείς δεν έφερε αντίρρηση. 

Όπως και να ΄χει, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ δεν προβλέπεται αφαίρεση ιδιότητας μέλους ΕΠΣ για ανακοίνωση. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι η εισήγηση του Μπαλτάκου δεν είχε καμία τύχη. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ