ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καλούνται να τον δικαιώσουν

Καλούνται να τον δικαιώσουν

Η επιστροφή του Ομάρ Ελαμπεντελαουί στον Ολυμπιακό τελικά δεν προχώρησε, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» αρχηγό να μην πιάνει ξανά λιμάνι. Κι αυτό, διότι ο Μίτσελ έκρινε ότι το ρόστερ δεν χρειάζεται άλλο ποδοσφαιριστή στη θέση του δεξιού μπακ, με την απόφασή του αλλάζει λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Βατσλίκ. Άλλωστε, ο Ισπανός κόουτς έχει δει δύο καλούς ποδοσφαιριστές στη «φαρέτρα» του. Ο λόγος για τους Σιμέ Βρσάλικο και Γκονζάλο Άβιλα, οι οποίοι ουσιαστικά καλούνται να δικαιώσουν τον Μίτσελ για την επιλογή του, μιας και είναι στο χέρι τους.

Ο Κροάτης μπακ δεδομένα χρειάζεται να βρει ρυθμό και σταθερότητα, ώστε να μπορέσει και ο Ισπανός τεχνικός να ποντάρει πάνω του, δίχως την παραμικρή αμφιβολία. Όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε την ποιότητα και την εμπειρία του Βρσάλικο, ο οποίος καλείται να «ανέβει» και να παίξει σε υψηλούς ρυθμούς, όπως συνέβαινε στα χρόνια που έπαιξε στο κορυφαίο επίπεδο με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μόνο έτσι θα είναι σίγουροι, τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο και ο Μίτσελ.

Σε ό,τι αφορά τον Άβιλα, ο Ισπανός μπακ έχει δείξει πως μπορεί να αποτελέσει μία καλή λύση ως αναπληρωματικός. Έχει ήδη δώσει πράγματα στους Πειραιώτες, ακόμη και ως βασικός στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Ο ίδιος, λοιπόν, καλείται να συνεχίσει με τον ίδιο και σωστό τρόπο, όποτε απαιτείται, βοηθώντας τον Θρύλο και δικαιώνοντας τον προπονητή του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ