ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λάιντνερ: «Θα παραλάβω το διαβατήριο σε δύο εβδομάδες»

Λάιντνερ: «Θα παραλάβω το διαβατήριο σε δύο εβδομάδες»
Book Small Mobile

Ένας ταλαντούχος και αρκετά εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, που διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, είναι ο Λάιντνερ. Ο 20χρονος Ισραηλινός μπακ, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, αναμένει την έκδοση του ρουμανικού διαβατηρίου του, ώστε να κάνει ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και να αρχίσει να αγωνίζεται ως κοινοτικός.

Ο διεθνής μπακ του Θρύλου, αφού μίλησε για την απόκτηση του κοινοτικού διαβατηρίου, αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον Μαρσέλο, τονίζοντας πως έχει γίνει καλός φίλος του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Λάιντνερ:

«Πάντα πίστευα στον εαυτό μου. Γνωρίζω πως θα τα πάω περίφημα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι έκπληξη για μένα η πορεία μου. Ήξερα πως είμαι κατάλληλος γι’ αυτό το επίπεδο και ελπίζω να συνεχίσω σ’ αυτόν τον ρυθμό. Ο Μαρσέλο έχει γίνει καλός φίλος μου. Πιστεύω πως θα βρούμε την κατάλληλη φόρμουλα για να μοιραστούμε τον χρόνο ανάμεσα μας και αυτό δεν με φοβίζει καθόλου.

Δεν έχω αγωνιστεί καθόλου, γιατί είχα ένα πρόβλημα με το διαβατήριο μου, το οποίο θα παραλάβω στις επόμενες δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θ’ αγωνίζομαι όπως συνήθως. Δεν πιέζω καταστάσεις. Είμαι ένας νέος παίκτης και θα έρθει η στιγμή μου στον Ολυμπιακό. Απολαμβάνω τα πάντα στον Ολυμπιακό, θέλω να μείνω σε καλή φόρμα και να ξεκινήσω να παίζω στην Ελλάδα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ