ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπάρχει και ο Μπιέλ!

Υπάρχει και ο Μπιέλ!

Την προσοχή του στο κομβικό ματς της Πέμπτης (6/10, 22:00) έχει ήδη στρέψει ο Ολυμπιακός, που έχει ένα σωρό θέματα, τα οποία ο Μίτσελ καλείται να διαχειριστεί, διότι είναι σοβαρά, μιας και προέκυψαν στη χθεσινή νίκη επί του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπακαμπόυ (είναι εκτός λίστας), ωστόσο λύσεις υπάρχουν. Η πρώτη ακούει στο όνομα του Πεπ Μπιέλ, σε περίπτωση που ο Ουί-Τζο Χουάνγκ δεν είναι έτοιμος να παίξει.

Βέβαια, αν ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ και είναι 100% έτοιμος, τότε θα προτιμηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Άλλωστε, έχει ποιότητα και μπαίνει μέσα στις φάσεις, όμως χρειάζεται ένα γκολ, ώστε να «πάρει μπρος». Αυτό φαίνεται, είναι η αλήθεια.

Εφόσον δεν τα καταφέρει ο Ουί-Τζο και ο Ελ Αραμπί μείνει οριστικά εκτός, ενόψει Καραμπάγκ, όπως όλα δείχνουν, τότε θα δούμε τον Μπιέλ ως μοναδικό προωθημένο, αφού οι λύσεις είναι πλέον λίγες. Φυσικά, υπάρχει και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και εφόσον τον χρειαστεί ο Μίτσελ, θα τον «ρίξει» στο ματς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ