ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καρεμπέ: «Προχωράμε για νέες νίκες, μαζί με τη Stoiximan»

Καρεμπέ: «Προχωράμε για νέες νίκες, μαζί με τη Stoiximan»

Για άλλα τρία χρόνια θα συνεχιστεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη Stoiximan! Οι δύο πλευρές, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/10), στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας, για ακόμη τρία χρόνια. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ολυμπιακός στα 100 χρόνια της ιστορίας του, θα έχει σε ισχύ τη συνεργασία με τη γνωστή στοιχηματική εταιρεία ως μέγα χορηγό του.

Από την πλευρά του, ο Κριστιάν Καρεμπέ δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια πάρα πολύ όμορφη ημέρα ξανά, έχουμε την χαρά ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με τη Stoiximan. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Άρχισε η συνεργασία μας από το 2015, ο καθένας από την αφετηρία του. Μοιραστήκαμε τον στόχο.

Αποφάσισε η Stoiximan να συνεργαστεί με μια μεγάλη ομάδα και έκτοτε αναπτύχθηκε πάρα πολύ και εδραιώθηκε στις αγορές, στις οποίες ήθελε.

Προχωράμε μαζί και προχωράμε για νέες νίκες. Δεν μένουμε εδώ μόνο για τις νίκες. Συνεχίζουμε μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όταν θα κλείσει αυτή η 10ετία, θα είμαστε ακόμη πιο περήφανοι για αυτά τα οποία θα προσφέρουμε στον αθλητισμό και την κοινωνία. Προσφέρουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ