ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανουδάκης: «Η κορυφαία ομάδα είναι με την κορυφαία εταιρία»

Σπανουδάκης: «Η κορυφαία ομάδα είναι με την κορυφαία εταιρία»
Book Small Mobile

Ολυμπιακός και Stoiximan μαζί για άλλα τρία χρόνια. Οι δύο πλευρές, σε συνέντευξη Τύπου την οποία παρέθεσαν το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10, ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα,  κατά τη διαδικασία παρουσίασης της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, την ικανοποίησή τους εξέφρασαν και οι κ.κ. Σπανουδάκης και Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι εκπροσώπησαν τον μέγα χορηγό της ομάδας. Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Σπανουδάκης.

Αναλυτικά σημείωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας γι’ άλλα τρία χρόνια, μέχρι το 2025. Ο Ολυμπιακός κλείνει 100 χρόνια, εμείς είμαστε λίγο μικρότεροι. Γιορτάζουμε τα δέκα χρόνια ύπαρξης της εταιρίας. Το 2016 είχαμε κάνει τη διαφήμιση οι κορυφαίοι με τους κορυφαίους.

Η κορυφαία ομάδα είναι με την κορυφαία εταιρία. Μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανικά, τους ίδιους στόχους, όχι μόνο για την πρωτιά, αλλά και για το ευ αγωνίζεσθαι. Θέλουμε να επιστρέφουμε έργο στην κοινωνία. Σε όλες τις περιόδους πρέπει να βρίσκουμε τα αδύναμα τμήματα της κοινωνίας και να βοηθάμε, είναι το κοινό μας DNA. Ευχόμαστε στον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους στόχους του και εμείς θα είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Μασούρα που μας τιμούν».

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος τόνισε: «Περνάει γρήγορα ο χρόνος. Μετά από επτά χρόνια οι δύο ομάδες εξακολουθούν οι δύο ομάδες να είναι μαζί. Μας ενώνουν κοινές αρχές και κοινά ιδανικά. Ήταν αρωγοί και υπήρχε ρίσκο πολλές φορές, παίκτες μας ακολούθησαν σε δύσκολες συνθήκες, όπως η Πάρνηθα. Οι κορυφές είναι για τους κορυφαίους. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα, με άξονα ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που το έχουν ανάγκη. Αυτό ενώνει τα δύο κλαμπς».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ