ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει περισσότερες πιθανότητες ο Μπιέλ

Έχει περισσότερες πιθανότητες ο Μπιέλ

Το πιο πιθανό σενάριο μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή η χρησιμοποίηση του Πεπ Μπιέλ στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στη «μάχη» με την Καραμπάγκ, από τον Μίτσελ. Μπορεί ο Ουί-Τζο Χουάνγκ να «τρέχει», ωστόσο δύσκολα θα είναι απόλυτα έτοιμος, παρότι έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης της Τρίτης (4/10).

Έτσι, ο Μπιέλ έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί ως μοναδικός προωθημένος στην επιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων». Άλλωστε, τη θέση του σέντερ φορ την γνωρίζει από τη θητεία του στην Κοπεγχάγη, όπου τα πήγε περίφημα και έδειξε πως έχει το γκολ, αρκεί οι συμπαίκτες του να μπορέσουν να τον τροφοδοτήσουν σωστά, σε μία ενδεχόμενη αντεπίθεση μέσα στο παιχνίδι.

Ο Μίτσελ επίσης υπολογίζει και στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος θα βρεθεί στον πάγκο και μπορεί να αγωνιστεί σε έναν παρόμοιο ρόλο με εκείνον του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Έχει ορισμένα κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά ο Αφρικανός επιθετικός, που αποτελεί έναν περιφερειακό φορ και όχι έναν κλασικό σέντερ φορ περιοχής τύπου Ελ Αραμπί.

Πολλά θα κριθούν από τη σημερινή και τελευταία προπόνηση στο Ρέντη, με τα υπάρχον δεδομένα να δείχνουν Μπιέλ για την κορυφή της επίθεσης και δύσκολα τον Ουί-Τζο στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Μίτσελ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ