ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πίστη και πάθος για τη νίκη με σύμμαχο τον κόσμο του!

Πίστη και πάθος για τη νίκη με σύμμαχο τον κόσμο του!

Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του! Είναι η πραγματικότητα. Οι οπαδοί του Θρύλου στηρίζουν με κάθε τρόπο την ομάδα και είναι πάντα εκεί, στο πλευρό της! Ο πύρινος κόσμος του Θρύλου διψάει για να δει την «ερυθρόλευκη» φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος!

Έχουν απομείνει λιγότερα από 4000 εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης και η αλήθεια είναι πως όποιος υπολόγιζε ότι το Καραϊσκάκη θα ήταν αδιάφορο την Πέμπτη, έκανε εξ αρχής λάθος. Δεν ταιριάζει η υποτονικότητα με τον Θρύλο και με τον κόσμου του, παρά την τιμωρία της UEFA, με τον «κλείσιμο» του πέταλου της Θύρας 7.

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ, αυτή η αγάπη για την ομάδα, η οποία ποτέ δεν ξεθωριάζει και αντιθέτως γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατή, είναι ο οδηγός για όλους μας. Για τον κόσμο, αλλά και για τον ίδιο τον Σύλλογο. Για τους παίκτες, τον προπονητή, για όλους.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει το βράδυ της Πέμπτης να πάρει μία καλή νίκη, η οποία θα τον βοηθήσει να ανεβάσει την ψυχολογία του και να πάρει ώθηση, για τη δύσκολη συνέχεια. Και στο πλευρό του θα έχει πάλι τους καλύτερους του κόσμου…

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ