ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

FIFA: Αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους» Ίνμπομ και Ουί-Τζο!

FIFA: Αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους» Ίνμπομ και Ουί-Τζο!

Στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα δώσει το «παρών» η Νότια Κορεά και με αφορμή τη συμμετοχής της ασιατικής ομάδας στο Μουντιάλ, η ιστοσελίδα της FIFA της έκανε αφιέρωμα. Μεταξύ άλλων, η διεθνής ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναφέρθηκε σε πέντε ποδοσφαιριστές, από τους οποίους περιμένει πολλά ο Πάουλο Μπέντο, με στόχο την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Μέσα σε αυτούς είναι και δύο «ερυθρόλευκοι». Ο λόγος για τους Ίνμπομ Χουάνγκ και Ουί-Τζο Χουάνγκ, του Ολυμπιακού. Τους άλλους τρεις αποτελούν οι Σον (Τότεναμ), Μιν-Τζαέ (Νάπολι) και Γου Γιουνγκ Τζουνγκ της Αλ Σαντ.

Σε ό,τι αφορά τον Ίνμπομ, υπάρχει η εξής αναφορά: «Αυτός είναι το επίκεντρο της τακτικής του προπονητή Μπέντο, μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ σαν παίκτης τύπου 10 και παίζει σαν νούμερο 8 ή δίνει μια αίσθηση σταθερότητας στην ομάδα μπροστά στην άμυνα σαν νούμερο 6. Είναι ένας πολύπλευρος παίκτης».

Τέλος, για τον Ουί-Τζο, η FIFA έγραψε: «Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Σον Χιουνγκ-Μιν, είναι o κορυφαίος σκόρερ της Κορέας, αλλά ο παίκτης που σημείωσε τα περισσότερα γκολ υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο, δεν ήταν ο Σον Χιουνγκ-Μιν (12 γκολ), αλλά ο Χουάνγκ Ουι-Τζο (15 γκολ)».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ