ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Θύρα 7 θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στο 2:54 του αποψινού αγώνα

Η Θύρα 7 θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στο 2:54 του αποψινού αγώνα

Ενός λεπτού σιγή θα κρατήσει η Θύρα 7 στην αποψινή «μάχη» (22:00) του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου καλούν τον «ερυθρόλευκο» κόσμο να τηρήσει ενός λεπτού σιγή, για τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας στην Ινδονησία, όπου 174 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.  

Η Θύρα 7, λοιπόν, υπενθύμισε την προχθεσινή της ανακοίνωση, με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της, σε μία κίνηση που δείχνει ότι δεν ξεχνάει τους δικούς της ανθρώπους που έχασε τον Φλεβάρη του 1981. Και για αυτό το λόγο θέλει να τιμήσει τα θύματα τους ανθρώπους που χάθηκαν στο 174o δευτερόλεπτο  ή στο 2:54 του αγώνα, όσοι και οι άνθρωποι που χάθηκαν στην Ινδονησία...

Υπενθυμίζουμε, ένα κομμάτι της ανακοίνωσης της Θύρας 7:

«Ξεκινώντας από την Πέμπτη δηλώνουμε ότι δεν θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή στην αρχή του αγώνα όπως είναι η εντολή της ΟΥΕΦΑ, αλλά θα αποτίσουμε φόρο τιμής όπως αρμόζει στα θύματα της Ινδονησίας στο 174ο δευτερόλεπτο (όσα και τα θύματα), δηλαδή στα 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλο τον κόσμο στο Καραϊσκάκη, να τιμήσουμε τα θύματα αυτά την δεδομένη χρονική στιγμή και όχι οπότε θέλουν οι καλοπληρωμένοι χαρτογιακάδες, δήθεν ποδοσφαιρικοί παράγοντες της ΟΥΕΦΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ σε αυτούς που επιλέξανε για ακόμα μια φορά να κάνουνε ΖΗΜΙΑ στον Ολυμπιακό! Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή στο 174ο δευτερόλεπτο!». 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ