ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν αναμονή για Άβιλα

Εν αναμονή για Άβιλα

Ατελείωτα είναι τα προβλήματα τραυματισμών για τον Ολυμπιακό, μιας και δεν έχουν σταματημό από την έναρξη της φετινής σεζόν. Πιο πρόσφατο, πλέον, εκείνο του Άβιλα, ο οποίος χτύπησε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο Ισπανός μπακ έδωσε τη θέση του στον Βρουσάι και ο δεύτερος έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας του Θρύλου.

Φυσικά, το πρόβλημα του Άβιλα απασχολεί αρκετά τους «ερυθρόλευκους» και δη τον Μίτσελ, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ σημαντικό ματς, μπροστά του, για το Europa League, με αντίπαλο την Καραμπάγκ, την Πέμπτη (13/10), στο Μπακού.

Οι Πειραιώτες αναμένουν σήμερα, Δευτέρα (10/10) τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Άβιλα, ώστε να δουν αν θα τεθεί στη διάθεση του Ισπανού κόουτς, ενόψει του αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν, τη στιγμή που ο Βρσάλικο έμεινε εκτός χθες. Κι αυτό, διότι είχε ίωση και δεν έκατσε ούτε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Σίγουρα, λοιπόν, ο Μίτσελ θα ήθελε να έχει διαθέσιμο τον Άβιλα, καθώς τον πιστεύει αρκετά, ενώ έχει δικαιώσει και τον ίδιο με τα πολύ καλά παιχνίδια, στις αρκετές εμφανίσεις που έχει καταγράψει με τα «ερυθρόλευκα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ