ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το συγκινητικό μήνυμα για τον Σταύρο Νταϊφά!

Το συγκινητικό μήνυμα για τον Σταύρο Νταϊφά!

H Eιρήνη Νταϊφά, κόρη του Σταύρου Νταϊφά, δεν τον ξέχασε για μια ακόμη φορά... Και με αφορμή την ημέρα του πατέρα, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα: 

"Στο τέλος της σημερινής ημέρας,μπαίνοντας στο FB, συνειδητοποίησα οτι η μερα ηταν ιδιαίτερα χαρμόσυνη και ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ !!! "Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ !!!"

Ευχήθηκα σε δεκάδες φιλους που είχαν κανει αναρτησεις με τους πατεράδες τους,τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλα για ολους, και ο Θεος να τους εχει παντα καλα !!! Στους περισσότερους έγραψα να"τους προσέχουν σαν τα ματια τους"και το εννοώ μες'απ'την καρδιά μου !!!

Ετσι,παρ'ολο που δεν ηθελα εδω και πολυ καιρο να κανω αυτη την ανάρτηση,(την κράταγα σαν φυλακτό μεσα μου.....),αισθανόμενη για μια ακόμη φορα,την τεραστια απουσία του δικού μου"τεράστιου" πατέρα,τελικα αποφάσισα να την κανω και αφορά μια πολλη μεγάλη τιμητική διάκριση για την μνήμη του,για την οικογενεια μου και για'μενα,με την ΑΠΟΛΥΤΗ εκλογή του,τον Απρίλιο του 2016,ως ένας απο τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ στο "ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ",στην εξαιρετικη Τελετή του φετινού "GREEK SHIPPING HALL OF FAME",στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ,σε μια εξαιρετικα συναισθηματικά φορτισμένη βραδυα για εμενα,αλλα και τους αγαπημενους του και δικούς μου φιλους,που ηταν ολοι αναιξαιρετως εκει και χειροκρότησαν με την καρδιά τους !!!

Τους ευχαριστω ολους,μες'απ'την καρδιά μου,που τίμησαν την μνήμη του,με τίμησαν με την παρουσια τους και μοιράστηκαν μαζί μου μια τοσο σημαντική βραδυα της ζωης μου !!!"

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ