ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εμπιστεύεται Καλογερόπουλο ο Μίτσελ

Εμπιστεύεται Καλογερόπουλο ο Μίτσελ

Ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ του Ολυμπιακού αποτελεί αυτή τη στιγμή ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός διαθέτει πολύ ταλέντο, έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και μπορεί να αποτελέσει έναν... νέο «Ρέτσο», υπό την έννοια πως μπορεί να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο με τη φανέλα της πρώτης ομάδας των «ερυθρόλευκων».

Ο Καλογερόπουλος θα πάρει ευκαιρία από τον Μίτσελ, ο οποίος τον προβιβάζει στην πρώτη ομάδα, από τον Ολυμπιακό Β’ και τον συμπεριλαμβάνει στη λίστα Β για το κομβικό ματς με την Καραμπάγκ, το βράδυ της Πέμπτης (13/10), στο Μπακού.

Ο 18χρονος στόπερ δεν είναι... πρωτάρης στην πρώτη ομάδα, καθώς έχει φορέσει τα «ερυθρόλευκα» και έχει μετρήσει 3 συμμετοχές σε ηλικία 16 ετών, μετά τις ευκαιρίες που του είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς προ διετίας. Παρόλα αυτά, είχε δείξει πως χρειάζεται χρόνο και δουλειά, ώστε να ξεδιπλώσει στο έπακρο το ταλέντο του. Από την πλευρά του, ο Μίτσελ σκέφτεται να τον αξιοποιήσει περισσότερο και να του δώσει την ευκαιρία με το να αγωνιστεί, όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και επενδύει στο μέλλον. Οι περιπτώσεις είναι μπροστά μας και φυσικά αναφερόμαστε στους Βρουσάι, Ντόι και Καλογερόπουλο. Παιδιά τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τον Θρύλο τα επόμενα χρόνια, αρκεί βέβαια να δουλέψουν σωστά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ