ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Oυί-Τζο και Αμπουμπακάρ, η ενδεκάδα και οι σκέψεις του Μίτσελ

Oυί-Τζο και Αμπουμπακάρ, η ενδεκάδα και οι σκέψεις του Μίτσελ

Παιχνίδι «ζωής και θανάτου»  είναι για τον Ολυμπιακό εκείνο στο Μπακού κόντρα στην Καραμπάγκ. Αν δεν πάρει κάτι… ξεχνάει εν πολλοίς την υπόθεση «Ευρώπη» για φέτος. Και για τον λόγο αυτό, ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν το περιθώριο να μη δώσουν το 100% στο Αζερμπαϊτζάν.

Ωστόσο, φυσικά δεν σημαίνει ότι… ξεχνούν το παιχνίδι το οποίο έπεται. Ακολουθεί ο αγώνας του Θρύλου, τη Δευτέρα (17/10, 20:00), με τον ΠΑΟΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Super League, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν διακαώς τη νίκη, καθώς έχουν στενέψει τα περιθώρια για απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα.

Ο Μίτσελ, λοιπόν, θέλει να παρατάξει μία ανταγωνιστική ομάδα στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσει και φρέσκους ορισμένους παίκτες ενόψει του ντέρμπι. Ο Ισπανός τεχνικός θα αποφασίσει για το σύστημα και για τα πρόσωπα μετά την τελευταία προπόνηση στο Μπακού, το απόγευμα της Τετάρτης (12/10), ωστόσο, το σχήμα που φαίνεται να έχει κλειδώσει είναι το 3-5-2.

Η τριάδα στόπερ θα είναι με Σισέ, Μπα και Σωκράτη ή τον Βρσάλικο να είναι ένας εκ των τριών. Εάν ο Κροάτης αμυντικός επιλεγεί ως στόπερ ο Βρουσάι θα πάει δεξί μπακ, καθώς υπάρχει η απουσία του τραυματία Άβιλα, ενώ στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Ρέαμπτσιουκ.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ καλείται να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια ειδικά για τον Γιάν Εμβιλά, που μοιάζει πιο απαραίτητος (μαζί με τον Χουάνγκ) ανεξαρτήτως της θέσης που αγωνίζεται,  με δεδομένο πως έρχεται και το ματς με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα.

Μάλιστα, ανάλογο ερώτημα τίθεται και για τον Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος ξεκίνησε βασικός με Ατρόμητο και ΟΦΗ, αγωνίστηκε για ένα μισάωρο στο πρώτο παιχνίδι με την Καραμπάγκ  και θεωρείται υπερ-απαραίτητος για την βασική ενδεκάδα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν εν τέλει, ξεκινήσει βασικός και στο Μπακού, θα συμβεί κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής στη σεζόν. Να βρίσκεται ο Ίνμπομ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας στο αρχικό σχήμα.

Παράλληλα, οι Μπουχαλάκης και Κούντε διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ μπροστά ως δίδυμο επιθετικών αναμένεται να δούμε ο Ουί-Τζο με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τους Μπιέλ, Μασούρα και Γκάρι ίσως να μείνουν στον πάγκο και αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθούν.

Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την προπόνηση το απόγευμα (12/10) στο Μπακού, τόσο για το σύστημα όσο και για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ