ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Πασχαλάκης ετοιμάζεται για το «ερυθρόλευκο» ντεμπούτο του

Ο Πασχαλάκης ετοιμάζεται για το «ερυθρόλευκο» ντεμπούτο του

Μία πολύ σημαντική και δυνατή αναμέτρηση θα δώσει ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Πέμπτης (13/10, 19:45), με αντίπαλο την Καραμπάγκ, στο Μπακού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Μία αναμέτρηση, στην οποία ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα κάνει το «ερυθρόλευκο» ντεμπούτο του, έπειτα από την απόκτησή στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη.

«Ο Πασχαλάκης θα αγωνιστεί αύριο, το έχει μάθει ο παίκτης και για αυτό το λέω και σε εσάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, αποκαλύπτοντας πως ο Έλληνας πορτιέρε θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου στην αυριανή «μάχη» με τους Αζέρους στο Μπακού.

Ο έμπειρος κίπερ, λοιπόν, παίρνει ευκαιρία από τον Ισπανό κόουτς και πλέον θα κριθεί από τον ίδιο το αν θα μονιμοποιηθεί κάτω από τα γκολπόστ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ και το κενό που άφησε ο Τσέχος τερματοφύλακας.

Όπως και να ΄χει, ο Πασχαλάκης θα παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας πως οφείλει να δείξει την ποιότητα και την κλάση του, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ