ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρίαμβος πρόκρισης για την Φράιμπουργκ

Θρίαμβος πρόκρισης για την Φράιμπουργκ

Έκανε το απόλυτο η Φράιμπουργκ περνώντας από τη Γαλλία με το άνετο 0-4 επί της Ναντ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Το ροτέισον των φιλοξενούμενων δεν επηρέασε την απόδοσή τους, οι οποίοι με τα γκολ των Κίμπλερ (26’), Γκρέγκοριτς (71’), Σάντε (82’) και Τζεόνγκ (87’) πήρε τη νίκη, αποτέλεσμα που ευνοεί και τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Από την άλλη η Ναντ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τον τελευταίο μήνα και είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία της νίκη να είναι 8 Σεπτεμβρίου στην ίδια διοργάνωση, όταν είχε επικρατήσει με 2-1 του Ολυμπιακού με γκολ στις καθυστερήσεις.

Πλέον, τα «καναρίνια» που έμεινε στους 3 βαθμούς νιώθει καυτή την ανάσα του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 3 του Νοέμβρη στο «Καραϊσκάκης» με φόντο το εισιτήριο για το Conference League.

Ναντ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόντ, Κορσιά, Τζιρότο (88' Άπια), Παλουά (80' Καστελέτο), Μερλέν, Γκεσάντ, Τσιριβέλα (80' Μουτουσαμί), Μπλας, Σισοκό (73' Κόκο), Σάιμον (73' Μπάμπα), Μοχάμεντ

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Κίμπλερ, Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κ. Γκίντερ, Καιτέλ (75' Έγκεσταιν), Χέφλερ (87' Σλότερμπερκ), Ντόαν (75' Βάισχαουπτ), Τζονγκ, Γκριφό (65’ Σάντε), Πέτερσεν (65’ Γκρέγκοριτς)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ