ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πασχαλάκης: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, να δέσουμε καλύτερα σαν σύνολο»

Πασχαλάκης: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, να δέσουμε καλύτερα σαν σύνολο»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και κράτησε το μηδέν (0-0) στην αναμέτρηση με την Καραμπάγκ.

Mάλιστα, ο Έλληνας γκολκίπερ εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μίλωντας στο κάναλι των «ερυθρόλευκων», ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως η ομάδα θα είναι καλύτερη παιχνίδι με το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος βρέθηκα αμέσως με τα παιδιά, μπορέσαμε να λειτουργήσουμε σαν να βρισκόμαστε χρόνια μαζί. Την εισέπραξα αυτή τη ζεστασιά και τους ευχαριστώ που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.

Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, θέλαμε τους 3 βαθμούς, θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Κρατάμε τον έναν βαθμό. Δεν θέλω να είμαστε απογοητευμένοι, θέλω να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να χτίζουμε μία ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι όλο και καλύτερη.

Η συνέχεια θα είναι δύσκολη , το γνωρίζουμε αυτό, πίστη στο πλάνο και θεωρώ πως παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπουμε μία πιο βελτιωμένη έκδοση αυτής της ομάδας. Ο κύριος Μίτσελ δουλεύει καθημερινά μαζί μας, προσπαθεί να μας περάσει τη φιλοσοφία του και όλοι μας έχουμε θετική ενέργεια ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα μειονεκτήματα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην ομάδα. Είναι αυτοματισμοί το κύριο θέμα. Ποιότητα υπάρχει απλά πρέπει να δέσουμε καλύτερα σαν ομάδα, σαν σύνολο».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ