ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Εμβιλά, δύσκολα ο Βρσάλικο

«Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Εμβιλά, δύσκολα ο Βρσάλικο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε θετικό αποτέλεσμα στο χθεσινό ματς με την Καραμπάγκ στο Μπακού, ωστόσο το φινάλε τον βρήκε να έχει δύο θέματα τραυματισμών, ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (17/10), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο λόγος για τους Γιάν Εμβιλά και Σιμέ Βρσάλικο, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα από το ματς με τους Αζέρους.

Με την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στην Ελλάδα και το Ρέντη, η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών του Θρύλου επανεκτιμήθηκε από το ιατρικό επιτελείο, με τον Γάλλο άσο να αποφεύγει το κάταγμα, αλλά να έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική μετά την κλωτσιά που δέχτηκε από τον Ρομάο, ο οποίος δεν είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Εμβιλά, λοιπόν, θα ακολουθήσει θεραπεία και θα «τρέξει» για να προλάβει το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Από την άλλη, ο Βρσάλικο αντιμετωπίζει πρόβλημα μικρής έκτασης και ήπια οιδηματώδη στοιχεία στους οπίσθιους μοιριαίους δεξιά. Η κλινική εικόνα του έμπειρου μπακ μετά τον τραυματισμό του στο Μπακού δείχνει να είναι καλή, ωστόσο δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το «παρών» με τον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ