ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πιθανόν ο Ελ Αραμπί να είναι στην αποστολή με ΠΑΟΚ!

Πιθανόν ο Ελ Αραμπί να είναι στην αποστολή με ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Δευτέρας (17/10, 20:00) τον ΠΑΟΚ και δεν χωρά αμφιβολία πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, ο Θρύλος πάει για τη νίκη και μόνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το θετικό αποτέλεσμα στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στην Καραμπάγκ και αυτή η ισοπαλία δίνει μια ψυχολογική ώθηση στους πρωταθλητές Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς.

Μάλιστα, ευχάριστα προκύπτουν για τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του, καθώς ο Ελ Αραμπί, καθώς επιστρέφει πιο νωρίς, την στιγμή που αρχικά υπήρχαν εκτιμήσεις ότι θα έμενε εκτός από 2-3 εβδομάδες μέχρι και έναν μήνα.

Συγκεκριμένα, η κατάσταση του Μαροκινού επιθετικού έχει θεαματική βελτίωση και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή από τον Μίτσελ, για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ  (17/10, 22:00).

O «μπομπέρ» του Θρύλου έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να ξεκαθαριστεί η κατάσταση του αύριο (16/10) στην τελευταία προπόνηση, για το αν θα τεθεί στα πλάνα του Μίτσελ για το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ