ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξανά για Ισάκ και Ολυμπιακό οι Σουηδοί!

Ξανά για Ισάκ και Ολυμπιακό οι Σουηδοί!

 Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ και στρέφεται πλέον για στο ματς, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Super League, το ερχόμενο Σάββατο (22/10, 19:30).

Ωστόσο, αν και μέσα Οκτωβρίου, το όνομα του Μίκαελ Ισάκ επανέρχεται στο προσκήνιο, για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η σουηδική ιστοσελίδα «Fotbolldirekt» αναφέρει πως ο 29χρονος επιθετικός της Λεχ Πόζναν είναι βλέπει με… καλό μάτι σε μία μετακίνησή του στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Όμως, μάλιστα, η ίδια ιστοσελίδα τονίζει πως για την απόκτηση του πολύπειρου Σουηδού επιθετικού ενδιαφέρονται επίσης ο Ολυμπιακός και η Γαλατασαράι.

Να υπενθυμίσουμε, ότι πριν ένα μήνα, η πολωνική ιστοσελίδα «gloswielkopolski» είχε γράψει πως ο Θρύλος είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον αρχηγό της Λεχ Πόζναν.

Ο Ισάκ αγωνίζεται από το 2020 στη Λεχ Πόζναν, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κολωνία, Σεν Γκάλεν, Πάρμα, Κροτόνε, Ράντερς και Νυρεμβέργη.

Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν ο Σουηδός φορ μετράει μέχρι στιγμής 20 συμμετοχές, 12 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τον Ισάκ εν δράσει:


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ