ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκέψεις για Εμβιλά στα στόπερ με Παναιτωλικό!

Σκέψεις για Εμβιλά στα στόπερ με Παναιτωλικό!

Πολλές δοκιμές πραγματοποιεί ο Μίτσελ, καθημερινά, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Και λογικό, αφού ο Ισπανός τεχνικός αναζητεί τρόπους, για να γυρίσει τον «διακόπτη» των «ερυθρόλευκων». Ο Μίτσελ προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα των Πειραιωτών, ώστε να έρθουν ξανά τα νικηφόρα αποτελέσματα στο μεγάλο λιμάνι.

Μία από τις σκέψεις του Ισπανού κόουτς φέρεται να είναι η χρησιμοποίηση του Γιάν Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα (22/10, 19:30) toy Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 9η αγωνιστική της Super League.

Είναι ο φυσικός ηγέτης των ερυθρόλευκων στη μεσαία γραμμή, ο παίκτης που βάζει πρώτα και πάνω απ' όλα την ομάδα και είναι έτοιμος να αγωνιστεί, σε οποιαδήποτε άλλη θέση του ζητηθεί από τον προπονητή.

Για αυτό τον λόγο, ο Μίτσελ προκειμένου να βελτιώσει την αμυντική γραμμή των «ερυθρόλευκων», σκέφτεται να επαναφέρει τον Εμβιλά στο πλάι του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας. Εάν υλοποιήσει αυτή την σκέψη ο Ισπανός τεχνικός, από τις λύσεις που έχει για τη θέση του αμυντικού χαφ, είναι ο Σαμασέκου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ