ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Καυτή» υποδοχή από τον λαό του Θρύλου στο Αγρίνιο! (video)

«Καυτή» υποδοχή από τον λαό του Θρύλου στο Αγρίνιο! (video)

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα επιφύλαξαν ο λαός του Θρύλου στην αποστολή της ομάδας στο Αγρίνιο, η οποία βρίσκεται εκεί από το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (22/10) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο κόσμος του Θρύλου περίμενε υπομονετικά τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους αποθέωσε μόλις εκείνοι πάτησαν το πόδι τους στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι φίλοι των Πειραιωτών έδειξαν τη στήριξη και την αγάπη τους για ακόμη μία φορά στην ομάδα, την οποία χειροκρότησαν και αποθέωσαν, παρά το γεγονός που δεν κατάφερε τη φετινή σεζόν να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει στο ξεκίνημα. Κάτι το οποίο αν μη τι άλλο δείχνει πολλά, με τον κόσμο να βρίσκενται πάντα κοντά στον Θρύλο.

Θυμίζουμε, η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Δείτε:

πηγή βίντεο: agriniotv

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ