ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το νέο μηδέν τον «ανεβάζει»!

Το νέο μηδέν τον «ανεβάζει»!

Αποτελεί έναν διεθνή και ικανό τερματοφύλακα, με εμπειρία, ποιότητα και ποδοσφαιρική αξία. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος αποκτήθηκε με σκοπό να καλύψει το κενό που άφησε ο Τόμας Βατσλίκ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο. Με το «καλησπέρα», ο Έλληνας πορτιέρε έχει καταφέρει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο να εξαλείψει τα γκολ που δεχόταν. Κι αυτό, διότι μετά το μηδέν που κράτησε στο ντεμπούτο του στο Μπακού, ήρθε ένα ακόμη μηδέν, χθες, στο Αγρίνιο. Κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο τον «ανεβάζει» ψυχολογικά, όπως είναι λογικό...

Είναι πολύ βασικό να έχει καλή ψυχολογία ένας γκολκίπερ, για να έχει και εμπιστοσύνη στον εαυτό του, πέραν της ικανότητας και της εμπειρίας που μπορεί να διαθέτει. Επίσης πολύ σημαντική είναι και η αυτοπεποίθηση, η οποία «χτίζεται» από τα clean sheets. Όταν ένας τερματοφύλακας «τρέχει» ένα σερί αγώνων, δίχως να δεχθεί γκολ και κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Σε αυτό το πλαίσιο, κινείται, λοιπόν, ο Πασχαλάκης. Χτίζει σερί και αυτοπεποίθηση μετά από δύο ματς, στα οποία δεν μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του. Κάθε ματς στο οποίο ο διεθνής κίπερ δεν δέχεται γκολ, λειτουργεί θετικά τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Ολυμπιακό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ