ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι Bετεράνοι του Θρύλου τιμούν τη μνήμη του Κρητικόπουλου

Οι Bετεράνοι του Θρύλου τιμούν τη μνήμη του Κρητικόπουλου

Ο Μιχάλης Κρητικόπουλος ήταν μια ιερή μορφή της ιστορία του Ολυμπιακού… Έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή, ενώ φορούσε τα ιερά χρώματα του Θρύλου. Για αυτό τον λόγο, οι Βετεράνοι του Θρύλου τιμούν τη Δευτέρα 24/10 τη μνήμη του, με έναν ιδιαίτερο αγώνα.

Αναλυτικά:

«Αγώνα προς τιμήν του θρυλικού Μιχάλη Κρητικόπουλου, ο οποίος έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατακτώντας πρωταθλήματα, κύπελλα και νταμπλ, θα δώσει τη Δευτέρα (24/10, 17.00) στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής η ποδοσφαιρική ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, απέναντι στους Βετεράνους του Εθνικού Αστέρα.

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής έφυγε από κοντά μας φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα των Βετεράνων του Θρύλου, το 2002 στην Άνδρο, γεμίζοντας θλίψη το πανελλήνιο. Ο αγώνας θα γίνει με κάθε επισημότητα και ο δήμος Καισαριανής σε συνεργασία με τους Βετεράνους Ολυμπιακού και Εθνικού Αστέρα έχουν κινητοποιηθεί για το γεγονός.

Η αποστολή των Βετεράνων των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει στις 15.00 από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το πούλμαν της ομάδας, το οποίο πάντα προσφέρει για τις μετακινήσεις τους η ΠΑΕ Ολυμπιακός»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ