ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επικό γλέντι Τάκαρου στους «απέναντι»! (video)

Επικό γλέντι Τάκαρου στους «απέναντι»! (video)

Οι «απέναντι» κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, να μην έρθει το 48ο στο Λιμάνι. Μεγαλύτερη «κάψα» τους είναι «να μην το πάρει ο Ολυμπιακός», παρά το ποιος «εξυγιαντής» θα το πάρει… Αλλά δεν θα τους περάσει… Δεν ξέρουν ότι έχουν απέναντί τους τον Τάκαρο και όλο τον κόσμο του Θρύλου, για τους οποίος ο Τάκης Τσουκαλάς έδωσε… στίγμα; Το πρωτάθλημα θα το πάρει ξανά ο Θρύλος, είτε τους αρέσει, είτε όχι!

«Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα μάγκες! Την Κυριακή στις 16:00 παίζουμε με τη Λαμία, στο Καραϊσκάκηκ. Και εγώ επειδή δεν κρατιόμουνα έκανα κάτι… Μια τρέλα! Το βλέπετε αυτό εδώ (σ.σ. δείχνοντας το κουτί δίπλα του). Πήγα στη Σούπερ Λιγκ. Ήταν μια κυρία εκεί, της λέω δώσε μου το Κύπελλο. Μου λέει… ποιο Κύπελλο; Της λέω αυτό του ’23. Μου λέει… δεν γίνεται», είπε αρχικά ο Τάκαρος, στην εκπομπή ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ της Παρασκευής 28/10!

«Θα το πάω αύριο βέβαια… Αλλά το έφερα για να σας δείξω ότι το κύπελλο… Και αν νομίζετε ότι σας λέω ψέματα, κοιτάχτε εδώ τι έχει γίνει! Κοιτάχτε», είπε καθώς… άνοιγε το κουτί δίπλα του! Και τι έβγαλε από μέσα; Την κούπα της Σούπερ Λιγκ!

 «Και να σας πω και κάτι; ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ! Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε!», φώναξε δυνατά ο Τάκαρος, με τους ήχους του γαζώματος από πίσω! «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ! Εδώ το έχω…», τους είπε ο Τάκαρος. Σε αυτούς που νομίζουν ότι… είναι έτσι εύκολο να εκθρονίσεις τον Θρύλο! «Δείχνω με αυτή την κίνηση, το πάθος των οπαδών του Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα», εξήγησε ο Τάκαρος!

Επικό γλέντι!

Δείτε από το 6’25’’ μέχρι το 9’25’’:

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ