ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρώτη φορά βασικός ο Σαμασέκου!

Πρώτη φορά βασικός ο Σαμασέκου!

Τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ως βασικός θα πάρει ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, από τότε που έπιασε λιμάνι, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Κόντρα στη Λαμία, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο διεθνής μέσος από το Μάλι βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Μίτσελ σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα. Ο Ισπανός κόουτς σκοπεύει να του δώσει ρυθμό, βάζοντάς τον στο «ερυθρόλευκο» ροτέισον, αλλά και δίπλα στον Ίνμπομ Χουάνγκ, στον άξονα των Πειραιωτών και σε ένα ρόλο αντίστοιχο με αυτόν του Γιαν Εμβιλά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σαμασέκου δεν έχει αγωνιστεί πολύ μέχρι στιγμής και αυτό είχε να κάνει με το γεγονός πως δεν ήταν 100% έτοιμος. Ωστόσο, τώρα έχει την ευκαιρία να δείξει πράγματα, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Ο μέσος από το Μάλι δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην Ευρώπη, διότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο στην Ελλάδα έχει και μπορεί να ενισχύσει τον Θρύλο και να αποτελέσει ακόμη ένα «όπλο» για τον Μίτσελ, ενόψει της συνέχειας. Πλέον, μπαίνει και εκείνος στην εξίσωση και στο χέρι του είναι να αποδείξει τι αξίζει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ