ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ελ Αραμπί: «Αν νικήσουμε τη Ναντ, θα έχουμε αυτοπεποίθηση για το ντέρμπι»

Ελ Αραμπί: «Αν νικήσουμε τη Ναντ, θα έχουμε αυτοπεποίθηση για το ντέρμπι»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ναντ (3/11, 19:45,) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο Γιουσέφ ελ Αραμπί εκπροσώπησε τους παίκτες του Θρύλου στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι.

Ο Μαροκινός φορ έθεσε ως προτεραιότητα το παιχνίδι με τη Ναντ, αν και τόνισε πως σε περίπτωση νίκης, θα υπάρξει αυτοπεποίθηση στον Ολυμπιακό για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελ Αραμπί:

Για το κλίμα μέσα στην ομάδα: «Πολύ καλό είναι το κλίμα. Είμαστε πολύ καλά, προετοιμάζουμε δύο παιχνίδια. Θέλουμε μία πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι μας στην Ευρώπη και να είμαστε έτοιμοι και για το ντέρμπι»

Για το αν ελπίζει ακόμη για το Μουντιάλ: «Δεν υπάρχει τελική λίστα, υπάρχει πιθανότητα, πάντα το ελπίζω γιατί κάθε παίκτης θέλει να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Πρώτα είναι το ματς με τη Ναντ και στη συνέχεια να προετοιμάσουμε με αυτοπεποίθηση το ματς της Κυριακής. Είναι σημαντικό να μειώσουμε τη διαφορά και να πάρουμε τη νίκη»

Για το μυστικό στο σκοράρισμα: «Προσπαθώ πάντα να δουλεύω για την ομάδα, να δίνω τα πάντα στο γήπεδο. Τη δουλειά την κάνει όλη η ομάδα, όχι μόνο ο σκόρερ. Ποτέ δε σταματώ να δουλεύω»

«Είναι διαφορετικό το παιχνίδι της Κυριακής, κοιτάμε τη Ναντ. Δεν είναι συνηθισμένο να έχουμε αποκλειστεί, αλλά έχουμε κίνητρο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Και δεν θέλουμε να φύγουμε από τη διοργάνωση χωρίς μία νίκη. Όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είδαμε τι έγινε και με την Μαρσέιγ, πολλές ομάδες αποκλείονται στο τέλος των αγώνων και στην τελευταία φάση. Στη Γαλλία δεχτήκαμε γκολ κι εμείς στο τελευταίο λεπτό. Έχω ξανασκοράρει με τη Ναντ παλιότερα, ελπίζω να το κάνω πάλι»

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ