ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η δοκιμή του Μίτσελ για απόψε

Η δοκιμή του Μίτσελ για απόψε

Ιδιαίτερη σημασία έχει το αποψινό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναντ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ας είναι... αδιάφορο από άποψης βαθμολογίας. Ωστόσο, μόνο αδιάφοροι δεν μπορούν να είναι οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι καλούνται να τιμήσουν την «ερυθρόλευκη» φανέλα και να κερδίσουν τους Γάλλους, μπροστά στον κόσμο του Θρύλου, στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς για τη φετινή σεζόν.

Όποιοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν απόψε, οφείλουν να παίξουν με ψυχή και τσαμπουκά. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Πρώτα απ’ όλα για την ομάδα και μετά για τον προπονητή τους. Ο Μίτσελ, όπως είναι απόλυτα λογικό, θα προχωρήσει σε διαχείριση, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο και όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να δείξουν πράγματα, ενόψει της συνέχειας.

Τις τελευταίες μέρες ο Ισπανός κόουτς έχει ανακατέψει πολύ την «τράπουλα». Έχει δοκιμάσει πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, βάζοντας ποδοσφαιριστές να παίξουν για πρώτη φορά μεταξύ τους, σε ένα σχήμα που μοιάζει πειραματικό. Άλλωστε, το εκτεταμένο ρότεισον αυτά φέρνει, ενόψει του αγώνα με τη Ναντ, στον Ναό.

Ο Μίτσελ δοκίμασε τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και μία τετράδα στην αμυντική γραμμή, με δεξιό μπακ τον Ανδρούτσο, αριστερό τον Βρουσάι με αντίθετο πόδι και ελληνικό δίδυμο στα στόπερ. Ο λόγος για τους Ρέτσο και Καλογερόπουλο. Μία άκρως ελληνική άμυνα, που έχει αυτό ως θετικό στοιχείο, αλλά ως αρνητικό την απουσία χημείας, «δέσιμου» και εμπειρίας.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Ισπανός κόουτς δοκίμασε το δίδυμο Μπουχαλάκη-Κούντε, στα «ερυθρόλευκα» χαφ. Παράλληλα, στα άκρα τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά. Στη μία πτέρυγα δοκίμασε τον Μπόουλερ, ο οποίος αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του και στο άλλο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά (αριστερά). Όπως είχε παίξει και στο ματς με την Καραμπάγκ, στο Μπακού, όπου είχε και δοκάρι.

Τέλος, σχετικά με την επίθεση ο Μίτσελ φαίνεται να βαίνει προς το 4-4-2, δοκιμάζοντας Ελ Αραμπί και Ουί-Τζο ως δίδυμο. Προφανώς, ο ένας από τους δύο θα παίξει πιο πίσω σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο και ο άλλος εντός των καρέ και της περιοχής των Γάλλων.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ