ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μπένετ έχει... αδυναμία στον Φωτιά!

Ο Μπένετ έχει... αδυναμία στον Φωτιά!

Δεν μας κάνει τίποτα εντύπωση πλέον. Ο Μπένετ κάνει του κεφαλιού του και δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα, καθώς όρισε τον Βασίλη Φωτιά (Πέλλας) στο ματς της Κυριακής (6/11), ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ. Και ας πέρασε ένας μήνας από την τελευταία φορά που ο 33χρονος διαιτητής ορίστηκε σε ματς της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, στο πρώτο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» στο νέο τους γήπεδο, με αντίπαλο τον Ιωνικό (4-1), στις 3 Οκτωβρίου.

Παρότι υπάρχουν 26 διαιτητές στους πίνακες, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είπε να ορίσει ξανά την... αδυναμία του σε ματς της ΑΕΚ. Ναι, για τον Φωτιά λέμε. Ίσως να το έκανε, διότι τον κατηγόρησε ο Γιάννης Αλαφούζος στο ΔΣ της Super League, την περασμένη Τρίτη, με αφορμή ότι δεν τον τιμώρησε για την αναμέτρηση Λαμία-Παναθηναϊκός 0-2, στις 18/10.

Αποδεδειγμένα, ο Φωτιάς έχει ευνοήσει αρκετές φορές την ΑΕΚ κατά το παρελθόν. Τρανό παράδειγμα το ματς Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-0, στις 11/12/21, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπου ήταν VAR και είχε πρώτο διαιτητή τον Καραντώνη (Ημαθίας).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ