ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέσα στην φύση το Sportzentrum

Μέσα στην φύση το Sportzentrum

Πέραν του γεγονότος ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού, το αθλητικό κέντρο του Λάνγκενφελντ έχει και άλλα, πολύ θετικά στοιχεία. 

Το Sportzentrum Langenfeld βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Aqua Dome και είναι ιδιαίτερα οργανωμένο. Δεν πρόκειται απλώς για ένα περιφραγμένο γήπεδο, αλλά για κανονική εγκατάσταση. Έχει κερκίδα, σκεπασμένη μάλιστα! Και όχι μόνο αυτό. Περιλαμβάνει γραφεία, καφετέρια, μπαλκόνι με θέα τον αγωνιστικό χώρο, όπου μπορούν να δουλέψουν τόσο το Olympiacos TV, όσο και οι αναλυτές του Ολυμπιακού, οι οποίοι τραβούν και επεξεργάζονται τις ασκήσεις της προπόνησης. 

Παράλληλα, το αθλητικό κέντρο του Λάνγκενφελντ, όπως και η περιοχή συνολικά, περιβάλλεται από πανύψηλες κορυφές βουνών, επιβλητικές και πανέμορφες. Η εικόνα είναι πραγματικά συγκλονιστική και κοιτάζοντας κανείς 360 μοίρες γύρων του μένει έκθαμβος από την πραγματικά υπέροχη, αλπική φύση. Τα δέντρα που υπάρχουν ακόμη και εντός των ορίων του Sportzentrum Langenfeld δίνουν μία ιδιαίτερη εικόνα. 

Ακόμη και η διαδρομή από το γήπεδο και προς αυτό, είναι από μονοπάτια μέσα στη φύση, από γεφυράκια πάνω από ένα ποταμάκι με τρεχούμενο νερό. Πέραν των ανέσεων, το Sportzentrum Langenfeld παρέχει και ευχαρίστηση στο μάτι…

 

PHOTO GALLERY

Μέσα στην φύση το Sportzentrum
Μέσα στην φύση το Sportzentrum

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ