ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μία… προπόνηση μας, όλοι τους η ζωή!

Μία… προπόνηση μας, όλοι τους η ζωή!

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού απόψε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, μιας και το «παρών» έδωσαν περίπου 5.000 οπαδοί.

Οι στιγμές που έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Ρέντη ήταν μαγικές. Εικόνες από τα παλιά με τους οπαδούς του Θρύλου να βρίσκονται στην προπόνηση της ομάδας και να τραγουδάνε όλοι μαζί για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή, που υπάρχει η προπαγάνδα που αβαντάρει τον Παναθηναϊκό και οτιδήποτε αντίθετο με τον Ολυμπιακό για να είμαστε ακριβείς, να έχει… τρελαθεί εδώ και μερικές ημέρες με το… sold out στη Λεωφόρο. Πραγματικά αστείο...

Όμως, έρχεται πάλι ο Θρύλος να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να κάνει μια ανοικτή προπόνηση, η οποία μάζεψε… μισή Λεωφόρο στο προπονητικό του, για να χειροκροτήσει την ομάδα, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι στη Λεωφόρο…

Αυτή είναι η τεράστια διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό, από οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα. Μία προπόνηση του Θρύλου, είναι όλη η ζωή των άλλων. Έτσι είναι τα πράγματα.

Μία… προπόνησή μας, όλοι τους η ζωή. Αυτό σημαίνει Ολυμπιακός… και απέναντι να πανηγυρίζουν για το… sold out στη Λεωφόρο.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ