ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Kαι έφυγε και τις... έφαγε

Kαι έφυγε και τις... έφαγε

Μια καριέρα που ξεκίνησε με αποβολή σε κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι και οι πρώτες εμπειρίες περιλάμβαναν… πέσιμο από τους οπαδούς και ξύλο μετά την βραδιά της ιστορικής ξεφτίλας με τον αποκλεισμό από την Καμπάλα μέσα στη Λεωφόρο, έφτασε στο τέλος της.

Ο Σέρχιο Σάντσεθ  που κατέγραψε τον εξωπραγματικό αριθμό των 14 (!) συμμετοχών αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ.

Προφανώς και δεν έχουμε κάτι με τον παίκτη, ο οποίος κατά γενική ομολογία διέθετε ορισμένα ψήγματα ποιότητας, μάλλον για αυτό δεν έχει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Απλά καταγράφουμε το τέλος της συνεργασίας του Ισπανού με τους αιώνια δεύτερους που τα τελευταία χρόνια που και που χάνουν και αυτό το κεκτημένο και τερματίζουν σε χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την απομάκρυνση του Ταυλαρίδη κάποιες ελπίδες παραμονής μπορεί και να τις είχε ο Ισπανός, αφού οι δυο τους μαζί δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά…

Το σίγουρο είναι ένα, ότι από την αρχή μέχρι το φινάλε θα του μείνει αξέχαστος ο Παναθηναϊκός του Σέρχιο Σάντσεθ. Ξεχνιέται η τραμπούκα μετά την Καμπάλα και οι τσακωμοί με τον Ταυλαρίδη;

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ