ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εκεί μπορεί να «χτυπήσει» τον ΠΑΟ

Εκεί μπορεί να «χτυπήσει» τον ΠΑΟ

Λίγες ώρες απομένουν για το ντέρμπι «αιωνίων», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο Θρύλος έχει ως στόχο μόνο το «διπλό» και τίποτε άλλο. Θέλει να επιστρέψει δριμύτερος και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή, μιας και εκεί ανήκει. Το αποψινό ντέρμπι επίσης αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να αρχίσουν την αντεπίθεσή τους για το 48ο πρωτάθλημα, στέλνοντας μήνυμα πως είναι εδώ για να παλέψουν μέχρι τέλους!

Ο Ολυμπιακός οφείλει απόψε να εκμεταλλευτεί κάποια σημεία «κλειδιά» κόντρα στους «πράσινους». Αναφερόμαστε στο πιο «τρωτό» σημείο του ΠΑΟ στο οποίο η ομάδα του Μίτσελ μπορεί να… παίξει μπάλα.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ιβαν Γιοβάνοβιτς έχουν δεχτεί γκολ και στα δύο ντέρμπι που έχουν δώσει φέτος, απέναντι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Και τα δύο αυτά τέρματα προήλθαν από την αριστερή πλευρά της άμυνας. 

Από τη μία ο ΠΑΟΚ με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας έπιασε στον «ύπνο» την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού και από την άλλη η ΑΕΚ, η οποία πιέζοντας ψηλά υποχρέωσε σε λάθος τον Πέρεθ, για να φτάσει στο γκο. 

Αν ο Μίτσελ καταφέρει και πάρει από την επίθεση του έναν συνδυασμό πίεσης και ταχύτητας (με παίκτες όπως ο Χάμες ή ο Μπιέλ διόλου αδύνατο, ακόμη και ο Μπακαμπού), τότε ίσως καταφέρει να «βρει» δίχτυα με αυτό τον τρόπο. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ