ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Θρύλος με ιδρώτα, ο Παναθηναϊκός ξανά με σπρώξιμο!

Ο Θρύλος με ιδρώτα, ο Παναθηναϊκός ξανά με σπρώξιμο!

Η «εξυγίανση» στο μεγαλείο της. Ο Ολυμπιακός για να πάρει τα σφυρίγματα που δικαιούται πρέπει να… πέσει το ταβάνι. Οι άλλοι παίρνουν και αυτά που δεν δικαιούνται… Έτσι πάει το έργο! Ο Θρύλος με ιδρώτα, οι άλλοι με «σπρώξιμο». Και έτσι θα συνεχιστεί, όσο τους παίρνει να το… εφαρμόζουν.

Ο Ολυμπιακός για να πάρει σφύριγμα πρέπει να… ματώσει. Όπως και για να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Οι άλλοι για να πάρουν σφύριγμα, πρέπει απλώς να… μπουν στο γήπεδο και να παίξουν. Και τα σφυρίγματα έρχονται… βροχή!

Είδαμε τι έγινε και χθες στο Αγρίνιο στο ματς του Παναθηναϊκού . Από πεντακάθαρο φάουλ στον Κολοβό, ο Παναθηναϊκός κέρδισε την μπάλα για να φτάσει στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να πάρει τη νίκη.

Το επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ δεν συγκίνησε το VAR, αλλά την Κυριακή η φάση του 97' δόθηκε πέναλτι!

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν,  ο Ολυμπιακός οφείλει πρώτα από όλα να κάνει το αυτονόητο. Να παίζει καλή μπάλα, να βάζει γκολ και να νικάει. Και να περνάει πάνω από την «εξυγίανση» και τα που… περιτριγυρίζουν τα γήπεδα του πρωταθλήματος.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ