ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκάνδαλο οι ποινές σε Καραπαπά και Βρέντζο!

Σκάνδαλο οι ποινές σε Καραπαπά και Βρέντζο!

Ό,τι και να πει κανείς, μετά από την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League δικαιολογημένο δεν θα είναι! Οι άνθρωποι ξεπέρασαν τους... εαυτούς του με τις τιμωρίες- σκάνδαλο που πάρθηκαν εις βάρος του Κώστα Καραπαπά και Γιάννη Βρέντζου.

Συγκεκριμένα, για τις διαμαρτυρίες τους μετά την απίθανη απόφαση του Δανού διαιτητή Κέλετ, που έφερε το πέναλτι-φάντασμα του 90’ +7’, οι ποινές του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League ήταν ενδεικτικές.

 Οι δύο παράγοντες του Ολυμπιακού λοιπόν, οι οποίοι, έγιναν μάρτυρες ενός λάθους που άλλαξε την ιστορία του ντέρμπι, στοχοποίηθκαν με όσα ακολούθησαν και τελικά τιμωρούνται  και αυτοί που δέχονται μια τόσο βαριά τιμωρία.

Επιβλήθηκε, ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο και όχι μόνο στα αποδυτήρια, 6 μήνες στον Κώστα Καραπαπά χωρίς αυτό να προβλέπεται από τον κανονισμό. Τιμωρήθηκε από την έκθεση του διαιτητή για πράγματα που δεν είδε ο διαιτητής, αλλά ο περίφημος… Μάνταλος. Πραγματικά απίστευτο…

Επίσης, ο Γιάννης Βρέντζος τιμωρήθηκε με 3,5 μήνες για την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών παρότι είχε άδεια από τον διαιτητή και ήταν παρόντες παρατηρητές και εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού!

Μιλάμε για πραγματικό σκάνδαλο εις βάρος του Ολυμπιακού, όπου, οι αποφάσεις που πάρθηκαν από την Αντιγόνη Σταμολέκα, η οποία είναι γνωστή για το «πράσινο» παρελθόν της, είναι παράνομες και παράτυπες.

Τι άλλο θα δούμε να συμβαίνει εις βάρους του Θρύλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τον Ολυμπιακό: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις για την 11η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League 2022-23:

4/ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ (Αντιπρόεδρος), Ι. ΒΡΕΝΤΖΟΣ (Μέλος Δ.Σ.) Δ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Αντιπρόεδρος): - Απαλλάσσει τον 4ο εγκαλούμενο από τις αποδιδόμενες σε αυτόν πειθαρχικές παραβάσεις. - Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο της υπό στοιχεία 1) Α) πράξης. - Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο της υπό στοιχεία 1) Γ) (ι) πράξης καθ’ ο μέρος αφορά μόνο στην είσοδο αυτού στον αγωνιστικό χώρο. - Απαλλάσσει τον 3ο εγκαλούμενο της υπό στοιχείο 1) Α) (ι) πράξης. - Δέχεται κατά τα λοιπά ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις λοιπές αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. - Επιβάλλει: [Ι] Στον 2ο εγκαλούμενο Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ για την υπό στοιχεία 1) Β’) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ), για την υπό στοιχεία 1) Γ) (ι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ), για την υπό στοιχείο 1) Γ) (ιι) και (ιιι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ) και για την υπό στοιχεία 1) Γ) (iv) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ). - Καθορίζει για τον 2ο εγκαλούμενο συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο έξι (6) μηνών. - Επιβάλλει: [ΙΙ] Στον 3ο εγκαλούμενο Ι. ΒΡΕΝΤΖΟ για την υπό στοιχείο 1) Β) (ι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ) και για την υπό στοιχείο 1) Β) (ιι) απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ) και για την υπό στοιχείο 1) Β) πράξη (είσοδος σε αποδυτήρια διαιτητών) απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (άρθρο 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ). - Καθορίζει για τον 3ο εγκαλούμενο συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο τριών (3) μηνών και δεκαπέντε (15) ημερών. - Επιβάλλει: [ΙΙΙ] Στην 1η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄ και 15 παρ. 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) (για την υπό στοιχείο 1) Β) πράξη του Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ και για την υπό στοιχείο 1) Α) (ιι) για Ι. ΒΡΕΝΤΖΟ) και χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ (άρθρο 5, 11 παρ. 3, 12, 10, παρ. 1 περ. β’ και δ Ι, 14 του ΠΚ της ΕΠΟ). - Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για την 1η εγκαλουμένη ΠΑΕ είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ