ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Βίκτορ!

Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Βίκτορ!
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Το redking.gr σας παρουσιάζει τους συνεργάτες του Βίκτορ Σάντσεθ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Τρεις ανθρώπους που είχε μαζί του και στη Λα Κορούνια θα φέρει ο 40χρονος τεχνικός. Οι δύο πρώτοι μάλιστα, βρίσκονται ήδη στο Λάνγκενφελντ, ενώ ο τρίτος θα ενσωματωθεί με την αποστολή το Σάββατο!

Ο πρώτος, είναι γνωστός από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Κάρλος Μοράλες Λουένγκο, τον αναλυτή του Ολυμπιακού επί ημερών Μίτσελ. Ο Λουένγκο είχε κάνει καλή δουλειά, είχαν ακουστεί πολύ καλά λόγια, αλλά αποχώρησε μετά τη διαφωνία του Μίτσελ με τον Βίκτορ και το διαζύγιο με τον δεύτερο.

Σε γνωστό περιβάλλον έτσι ο Λουένγκο, που τα είπε με αρκετούς γνωστούς από το πρώτο του πέρασμα.

Γυμναστής της ομάδας, ο Ιγκνάθιο Ορία Μίχαρες. 51 ετών και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ήταν γυμναστής της Σεβίλλης από το 2009 ως το 2013. Με καλή δουλειά εκεί κατά γενική ομολογία, ενώ και νωρίτερα ήταν στις ακαδημίες της. Ο Ιγκνάθιο Ορία μάλιστα, έχει παίξει ως αμυντικός ποδόσφαιρο στην Σεβίλλη, τη δεκαετία του ’80.

Κι αυτός από σήμερα στο Λάνγκενφελντ, έπιασε δουλειά…

Ο τρίτος, θα είναι το δεξί χέρι του Βίκτορ. Ο βοηθός του δηλαδή… Αυτός θα είναι ο Νταβίντο Ντόνιγκα Λάρα. 34 ετών είναι, αυτή τη στιγμή ήταν σε διακοπές με την οικογένειά του, οι οποίες δεν θα ολοκληρωθούν! Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις, τον πρόλαβαν αυτές και έτσι αναμένεται ως το Σάββατο το αργότερο να είναι στην Αυστρία και να ενσωματωθεί και αυτός με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Καλή επιτυχία σε όλους! 

Αριστερά ο γυμναστής Ιγκνάθιο Ορία Μίχαρες. Δίπλα του ο αναλυτής Κάρλος Μοράλες Λουένγκο. Και δεξιά, δίπλα από τον Βίκτορ, ο βοηθός του Νταβίντο Ντόνιγκα Λάρα...

 

PHOTO GALLERY

Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Βίκτορ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ