ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ένα Καραϊσκάκη σκέτο... κολαστήριο για την ΑΕΚ!

Ένα Καραϊσκάκη σκέτο... κολαστήριο για την ΑΕΚ!

Μπορεί να τον προκάλεσαν και να συνεχίζουν να τον προκαλούν συνεχώς με προπαγάνδες εις βάρος της ομάδας, ωστόσο τον συσπείρωσαν ακόμη περισσότερο! Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν... μασάει από όλα αυτά και τον έβαλαν απέναντί τους. Και τώρα ήρθε η ώρα που θα τον βρουν μπροστά τους! Ο «ερυθρόλευκος» κόσμος είναι έτοιμος για «μάχη». Είναι έτοιμος για πόλεμο. Είναι έτοιμος να «πατήσει» την ΑΕΚ, ωθώντας την ομάδα του Μίτσελ στην πολυπόθητη νίκη!

Το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο. Δεν θα πέφτει καρφίτσα. Και το πιο σημαντικότερο είναι πως θα αποτελέσει ένα σκέτο... κολαστήριο για την ΑΕΚ στο αποψινό ματς! Η Ένωση θα νιώσει τη δύναμή του και πάλι από τους οπαδούς του Θρύλου, όπως τις προηγούμενες φορές που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Θα καταλάβει ποια είναι η πραγματική έδρα... Θα της το δείξει ο λαός του Ολυμπιακού, που ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει κόντρα στην ομάδα του «επενδυτή» και των παικτών του Αλμέιδα, που δεν ξέρουν τι εστί Ναός...

Βέβαια, δεν είναι αργά. Θα μάθουν τα παιδιά το τι σημαίνει φωνή, πάθος και κατάθεση ψυχής για τη νίκη! Θα τους το μάθει και θα τους το δείξει ο κόσμος του Θρύλου, μαζί με την ομαδάρα του Μίτσελ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ