ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άλλος Ολυμπιακός με την επιστροφή από το Μουντιάλ

Άλλος Ολυμπιακός με την επιστροφή από το Μουντιάλ

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ και να μειώσει την απόσταση, καθώς έμεινε στο 0-0, στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ευκαιρίες, παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να πάρουν το τρίποντο, αλλά αυτό δεν ήρθε.

Πλέον, έρχεται η διακοπή πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Θρύλου για το προσεχές διάστημα και είναι γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχει ακόμη αρκετά πράγματα να κάνει, ώστε να φτάσει σε ένα απολύτως επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Ώστε να γίνει ξανά ο κυριαρχικός Ολυμπιακός, ο οποίος θα μπαίνει στο γήπεδο και θα «καθαρίζει» κάθε αντίπαλο.

Είναι σαφές ότι ήδη έχει κάνει βήματα προόδου, το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα εμφανίζει μια πιο καλή εικόνα, πιο σταθερή, πιο ουσιαστική. Παίρνει γκολ, αμύνεται καλύτερα και παίρνει και αποτελέσματα, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί που θέλει.

Στην απόλυτη σταθερότητα και στην απόλυτη κυριαρχία, εντός αγωνιστικού χώρου. Σημάδια βελτίωσης σε όλους τους τομείς έχει δείξει ο Ολυμπιακός, το τελευταίο διάστημα. Αλλά δεδομένα έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει.
Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, σε αυτό το κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός θα έχει ελλείψεις εκεί, δεδομένα, λόγω των απουσιών. Είναι όμως δεδομένο ότι επίσης θα έχει και χρόνο, με τον Μίτσελ και τους παίκτες να μπορούν να δουλέψουν πιο ήρεμα, ενόψει της επανέναρξης. Και να παίξουν τα… ρέστα τους.

Το ρόστερ της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό και με σωστή διαχείριση ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει σύντομα στην κορυφή της βαθμολογία. Οι Πειραιώτες πρέπει να ηρεμίσουν, να ανασυγκροτηθούν και να παρουσιαστούν έτοιμοι μετά τη διακοπή.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ