ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με την Σλόβαν... σκληρός, με την ΑΕΚ αγχωμένος λόγω «εξυγίανσης»

Με την Σλόβαν... σκληρός, με την ΑΕΚ αγχωμένος λόγω «εξυγίανσης»

Πραγματικά απίστευτη η μετάλλαξη του Νίμπεργκ. Ο ίδιος ρέφερι ήταν αυτός που είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, με εκείνον που είχαμε δει το περασμένο καλοκαίρι, απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας;  Αναρωτιόμαστε, μήπως ήταν άλλος ή μήπως κάποιος… κλώνος.

Στο ματς με τη Σλόβαν στα προκριματικά του Europa League… σκληρός, με την ΑΕΚ… ευαίσθητος λόγω «εξυγίανσης»! Μόνο τυχαίο δεν ήταν, που έπαιζε ο Ολυμπιακός με την ομάδα του «επενδυτή».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος διαιτητής ήταν που με τη Σλόβαν τιμωρούσε με το παραμιρκό σκληρό παιχνίδι, τα νεύρα και τις αψιμαχίες. Μάλιστα, ο διαιτητής ήταν που με την ΑΕΚ άφηνε τον Άμραμπατ να είναι στο παιχνίδι και τον Χάμες να δέχεται συνεχή σκληρά μαρκαρίσματα.

Μοίραζε τις κάρτες με τη Σλόβαν, με την ΑΕΚ άφηνε τον Άμραμπατ να ρίχνει αγκωνιές, να τραβάει, να σπρώχνει… Αποφάσισε μάλλον να γίνει λιγότερο… ευαίσθητος, ο Νίμπεργκ, σε σχέση με την τελευταία φορά, κατά την οποία συνάντησε τον Ολυμπιακό. Πρόκειται, για μία εντελώς πλήρης «μεταμόρφωση» του.

Όπως, βλέπεται, σε αλλάζει η Ελλάδα. Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του εδώ ο Σουηδός γθα να παίξει ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και άλλαξε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ