ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η μεγάλη ευκαιρία του!

Η μεγάλη ευκαιρία του!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στο -12 από την κορυφή του πρωταθλήματος, ωστόσο διαθέτει ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) ρόστερ στην ιστορία του. Μερικοί ποδοσφαιριστές του Θρύλου, μάλιστα, δεν έχουν «γράψει» ακόμα «χιλιόμετρα» τη φετινή σεζόν. Ένας εξ αυτών ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μίτσελ από το με τον Παναιτωλικό και έπειτα, δείχνει ότι εμπιστεύεται και να βάζει όλο και περισσότερο στην εξίσωση τον «Φόρτου». Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν έχει πάρει σε κάποιο παιχνίδι μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όμως έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία για να «μπει» ξανά 100% στην ομάδα και να γίνει ένα με την ενδεκάδα.

Αυτή η ευκαιρία είναι η προετοιμασία του Θρύλου στη διακοπή του Μουντιάλ. Ο Φορτούνης πρέπει να αρπάξει αυτή τη διακοπή… από τα μαλλιά. Η προετοιμασία του δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα. Να «μπει» για τα καλά στα πλάνα του Μίτσελ. Να μπει για τα καλά στην εξίσωση και με την επιστροφή της ομάδας στη δράση, να είναι… όπως πρέπει, όπως τον ξέραμε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ