ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Βέλη» Μπακαμπού κατά του πρόεδρου της Μαρσέιγ!

«Βέλη» Μπακαμπού κατά του πρόεδρου της Μαρσέιγ!

Ένας σέντερ φορ που διαθέτει πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα είναι ο Σιντρίκ Μπακαμπού, κάτι το οποίο έχει δείξει στα ματς που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Κονγκολέζος επιθετικός, που πριν πιάσει λιμάνι έπαιζε στη Μαρσέιγ, δεν άφησε σε χλωρό κλαρί τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, καθώς πέταξε τα «βέλη» του, σε συνέντευξή του...

«Ήθελαν χρήματα. Ωστόσο, όταν ήρθε ο Πάμπλο (σ.σ. Λονγκόρια) να με πάρει, μου μίλησε για δυόμισι χρόνια, δεν είναι για εμένα να φεύγω μετά από έξι μήνες. Λέω, λοιπόν: ''Όχι, δεν θέλω να φύγω, θέλω να μείνω''. Επιπλέον, υπάρχει το πρότζεκτ του Champions League. Σκόραρα σημαντικά γκολ την περασμένη σεζόν. Επιθυμία μου ήταν να είμαι στο πρότζεκτ, να συνεχίσω», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Και μετά άρχισαν να πέφτουν οι προσφορές… Μιλούσε για 6-7 εκατ. ευρώ. Ο Πάμπλο θα είπε από μέσα του: ''Δεν θέλει να φύγει, θα τον πιέσουμε''. Οπότε δεν με έβαζαν να παίζω πια, με έβαζαν αριστερά. Να σου πω την αλήθεια, στην προπόνηση έπαιζα αριστερό μπακ, δεξί μπακ, παρόλο που είμαι επιθετικός»!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ