ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μαντσίνι έχει το προβάδισμα

Ο Μαντσίνι έχει το προβάδισμα

Εκτός από τις αγορές του εξωτερικού, ο Ολυμπιακός κοιτάει παντού και δη στην ελληνική αγορά. Δεν μπορεί να του περάσει και αδιάφορη. Άλλωστε, σε αυτή έχει βρει πολλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρόσφεραν και ορισμένοι εκ των οποίων συνεχίζουν να προσφέρουν στον Θρύλο. Τρανό παράδειγμα ο Γιώργος Μασούρας. Στο πλαίσιο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρο τους τον Ντανιέλ Μαντσίνι, ο οποίος αποτελεί μία πολύ καλή λύση από την εγχώρια αγορά. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι πως είναι ένας ικανότατος εξτρέμ, θέση στην οποία η ομάδα «πονάει».

Η περίπτωση του 26χρονου ακραίου επιθετικού δείχνει να προχωρά για τον Ολυμπιακό και οι λόγοι είναι αρκετοί. Κι αυτό, διότι πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία, που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, μιας και γνωρίζει το πρωτάθλημα της Super League. Η ουσία είναι όμως ότι θέλει να παίξει στον Θρύλο. Αυτό διαρρέεται.

Πέραν όλων αυτών των λόγων, η υπόθεση του Μαντσίνι μπορεί να κλείσει άμεσα και ο Αργεντινός επιθετικός να πιάσει λιμάνι, δίχως χρονοτριβές. Αυτό θέλει και ο ίδιος, που πιθανότατα θα καλύψει κάποιο κενό που θα προκύψει από το ξεσκαρτάρισμα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Με τη φανέλα του Άρη ο Μαντσίνι έκανε τη διαφορά και το ίδιο θα θελήσει να κάνει φορώντας τα «ερυθρόλευκα». Το αν θα μπορέσει ο 26χρονος ακραίος επιθετικός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στο βάρος της φανέλας του Θρύλου θα φανεί, εφόσον κλείσει η μεταγραφή του. Όπως και να ‘χει, ο Αργεντινός εξτρέμ αποτελεί το πρώτο όνομα στην «ερυθρόλευκη» λίστα, για την ενίσχυση της ομάδας στα εξτρέμ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ