ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όποιος έρθει, πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει!

Όποιος έρθει, πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο πρώτο μισό της σεζόν και με τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ στοχεύει στη μεταγραφική του ενίσχυση, αλλά και στην αποσυμφόρηση του ρόστερ του.

Ο Θρύλος όσον αφορά τις προσθήκες που αναμένεται να κάνει, οφείλει να μελετήσει με πολύ προσεκτικό τρόπο όλες τις κινήσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει κάθε ποδοσφαιριστή, τον οποίο θα προσθέσουν στο ρόστερ τους, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουρίου, να τον τσεκάρει εξονυχιστικά σε δύο συγκεκριμένα πράγματα.

Συγκεκριμένα, πρέπει να τσεκάρει ως προς την αμεσότητα με την οποία μπορεί να τον έχει, αλλά και με την αμεσότητα, με την οποία εκείνος θα μπορεί να μπει στο ροτέισον και να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Οι Πειραιώτες, δεν έχουν άλλο χρονικό  περιθώριο για πειραματισμούς. Πρέπει όποιος έρθει, να είναι άμεσα έτοιμος να μπει και να παίξει και το ιδανικό να μπορεί να έρθει γρήγορα. Και να «μπει» άμεσα στις προπονήσεις, για να μπορεί να μπει άμεσα και στους αγώνες. Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι.

Όπως και να 'χει, όποιος παίκτης έρθει πρέπει να είναι έτοιμος και να μπει άμεσα να βοηθήσει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ