ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

O Ολυμπιακός κοιτάζει Αρίας! (photo,videos)

O Ολυμπιακός κοιτάζει Αρίας! (photo,videos)

Είναι δεδομένο, πως ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του τον Ιανουάριο. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να «ξεσκαρτάρουν» το δυναμικό τους και να προχωρήσουν σε μερικές ποιοτικές μεταγραφές, με στόχο να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο αγωνιστικά. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, ο Θρύλος εξετάζει την περίπτωση του Σαντιάγκο Αρίας!

Όπως υποστηρίζει το ισπανικό Μέσο, «todofichajes», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται σοβαρά για τον 31χρονο δεξιό οπισθοφύλακα ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά από το καλοκαίρι, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο σάιτ, για τον πρώην συμπαίκτη του Σίμε Βρσάλικο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Άγιαξ που έχει προβάδισμα. Πάντως το todofichajes υποστηρίζει πως ο Κολομβιανός άσος, που κάνει επί μήνες μόνος προπόνηση, προτιμάει να συνεχίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα με τις Έλτσε και Λας Πάλμας να παρουσιάζονται ως φερόμενες υποψήφιες για την απόκτησή του.

Με τη φανέλα της Ατλέτικο, ο Αρίας μέτρησε συνολικά 51 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί ως δανεικός σε αυτό το διάστημα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και στη Γρανάδα. Τις καλύτερες του σεζόν τις έκανε στην Ολλανδία, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της PSV Αϊντχόβεν, με την οποία μέτρησε 10 γκολ και 21 ασίστ σε 172 συμμετοχές.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ