ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάει… Μαρμπέγια με Μαντσίνι ο Θρύλος!

Πάει… Μαρμπέγια με Μαντσίνι ο Θρύλος!

Τον παρακολουθεί καιρό, αρέσει και ετοιμάζεται να τον κάνει δικό του. Κάπως έτσι, απλά, έχουν τα πράγματα με την περίπτωση του Ντανιέλ Μαντσίνι και τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης και ο Αργεντινός άσος του Άρη μοιάζει ιδανικός αφού εκτός όλων των άλλων, γνωρίζει καλά πια και την ελληνική πραγματικότητα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θεωρεί φυσικά βήμα προς τα επάνω στην καριέρα του, την προοπτική να αγωνιστεί στους Πειραιώτες και φυσικά θέλει να έρθει.

Μάλιστα, ο Θρύλος κοιτάζει να τελειώσει άμεσα, τη μεταγραφή του 26χρονου Αργεντινού. Στόχος είναι ο ποδοσφαιριστής να τεθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ, αφού έτσι κι αλλιώς επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Και θα μπορεί να μπει στις προπονήσεις, για να «μπει» παράλληλα και στο κλίμα της ομάδας.

Αν εφόσον η μεταγραφή του Μαντσίνι ολοκληρωθεί, είναι σημαντικό ο Αργεντινός αλλά και όποιος άλλος ποδοσφαιριστής αποκτηθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, να μπορεί άμεσα να ενταχθεί στην ομάδα και να «μπει» αμέσως στο ροτέισον!

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να έχει τον παίκτη στη μίνι προετοιμασία της ομάδας στη Μπαρμπέγια, ώστε να μπορέσει να μπει στη φιλοσοφία του Μίτσελ και να αποτελέσει μία έξτρα λύση για τη γραμμή κρούσης.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ