ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι τρεις λόγοι που «δένει» τον παγκόσμιο Χάμες! (photo)

Οι τρεις λόγοι που «δένει» τον παγκόσμιο Χάμες! (photo)

Σε ηγετική προσωπικότητα έχει εξελιχθεί για τον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες, που οδηγεί τους «ερυθρόλευκους» και μπορεί να το κάνει και του χρόνου. Και ακόμη παραπάνω μάλιστα σε σχέση με φέτος.

Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι ο Ολυμπιακός και δη ο ηγέτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλουν να «δέσουν» τον Χάμες Ροντρίγκες στο λιμάνι, με νέο συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μία επιθυμία που δείχνει πολλά, αλλά και την σκέψη που υπάρχει με το βλέμμα στο μέλλον. Άλλωστε, δεν βρίσκεις τέτοιους παικταράδες σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, στους τρεις λόγους που ο Ολυμπιακός, «έτρεξε» τις διαδικασίες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Χάμες Ροντρίγκες, στάθηκε η «AS», στην κολομβιανή της έκδοση.

Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του σπουδαίου Χάμες αναφέρουν πως ένας από τους λόγους που θα ανανέωσει στον Θρύλο, αφορά την επιρροή του στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας.  Ο τρόπος με τον οποίο «μοιράζει» το παιχνίδι είναι εντυπωσιακός, αφού έχει 83,8% αποτελεσματικότητα στο μοίρασμα της μπάλας και 79,6% επιτυχία στις πάσες, στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου. Μια επίδοση καλύτερη σε σύγκριση με τον μέσο όρο των πέντε κορυφαίων παικτών της Σούπερ Λιγκ, σε αυτή τη στατιστική κατηγορία. Οι πετυχημένες σέντρες, τα σουτ προς την αντίπαλη εστία και οι ανακτήσεις της μπάλας στην περιοχή του αντιπάλου.

Επίσης στέκονται στο κομμάτι του marketing, τονίζοντας πως είναι: «αστέρι με χαμηλό κόστος» και υπογραμμίζοντας πως τον παρά τον υψηλό μισθό του, η άφιξη του Χάμες ήταν μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό.  Συγκεκριμένα, τα οφέλη από την υπογραφή ενός σταρ όπως ο Χάμες, καλύπτουν το οικονομικό ζήτημα, όσον αφορά το marketing και το αντίκτυπο, καθώς ο σύλλογος προκαλεί ενδιαφέρον και σε άλλες αγορές όπως η Λατινική Αμερική και προωθείται στα κοινωνικά δίκτυα και στην πώληση αθλητικών ειδών όπως φανέλες.

Τέλος, αναφέρουν, πως ακόμα και αν δεν πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και απλά βρεθεί στην πρώτη τετράδα της Σούπερ Λιγκ, ο Χάμες θα είναι ο κινητήριος «μοχλός» για τη νέα σεζόν, καθώς με τις ηγετικές ικανότητες και την εμπειρία του, θα βοηθήσει τον Θρύλο να κάνει το μεγάλο «άλμα» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ