ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Αρίας παραμένει στο προσκήνιο, λόγω Χάμες

Ο Αρίας παραμένει στο προσκήνιο, λόγω Χάμες

Σε αναζήτηση ενός ποιοτικού δεξιού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σε μία θέση στην οποία ο Σίμε Βρσάλικο δεν δικαίωσε καθόλου τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν και μοιραία αποχώρησε. Και σε αυτή έχουν μείνει οι Γκονζάλο Άβιλα και Μάριος Βρουσάι. Έπειτα από την αποδέσμευση του Κροάτη μπακ, το όνομα του Σαντιάγκο Αρίας «παίζει» δυνατά, ενόψει της δεδομένης ενίσχυσης των «ερυθρόλευκων» στην εν λόγω θέση.

Το θέμα του Αρίας, μάλιστα, παραμένει στο προσκήνιο από τους Κολομβιανούς, λόγω του Χάμες Ροντρίγκες. Οι συμπατριώτες του σούπερ σταρ του Ολυμπιακού αναφέρονται στην πολύ καλή σχέση που διατηρούν οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, εντός και εκτός γηπέδων. Κι αυτό, διότι αμφότεροι έχουν υπάρξει συμπαίκτες στις μικρές εθνικές ομάδες της Κολομβίας και συνεχίζουν να παίζουν μαζί στην πρώτη ομάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχουν παίξει μαζί για 3.507 λεπτά, σε συνολικά 48 παιχνίδια!

Τόσο ο Χάμες, όσο και ο Αρίας γνωρίζονται καλά και διατηρούν εξαιρετική σχέση, πράγματα τα οποία «φουντώνουν» τα σενάρια στην Κολομβία, για μία σύνδεση των δύο ποδοσφαιριστών και στον Ολυμπιακό. Όπως και να ‘χει, το θέμα του Αρίας δεν έχει προχωρήσει και πιθανότατα ο κύριος λόγος είναι πως δεν είχε ομάδα στο πρώτο μισό, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ