ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη «μάχη» του Μουντιάλ oι Κούντε, Ίνμπομ και Ουί-Τζο Χούανγκ!

Στη «μάχη» του Μουντιάλ oι Κούντε, Ίνμπομ και Ουί-Τζο Χούανγκ!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ήδη αρχίσει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι στραμμένο στους τέσσερις «ερυθρόλευκους» διεθνείς του. Σήμερα (21/11), μάλιστα, θα δούμε και τα πρώτα δυνατά παιχνίδια, στα οποία ο Θρύλος θα έχει τρείς εκπροσώπους. Συγκεκριμένα, με τον Παπέ Αμπού Σισέ, ήρθε σειρά των Πιέρ Κούντε, Ουί-Τζο Χουάνγκ και Ίνμπομ Χουάνγκ να μπουν στην «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο πρώτος κατά σειρά αγώνας είναι αυτός ανάμεσα στην Ελβετία και το Καμερούν του Κούντε στις 12:00, σε ένα ματς που αναμένεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικό και τον άσο του Θρύλου να κάνει το ντεμπούτο στην κορυφαία διοργάνωση.

Την σκυτάλη παίρνουν στις 15:00, οι Ουί-Τζο και Ίνμπομ Χουάνγκ, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο στο Μουντιάλ και να βρεθούν στο βασικό σχήμα της Νότιας Κορέας κόντρα στην Ουρουγουάη, η οποία έχει υψηλές βλέψεις στην τελευταία διοργάνωση των Σουάρες, Καβάνι, Μουσλέρα και Γοδίν.

Όπως καταλαβαίνεται, όλα βλέμματα των Πειραιωτών θα είναι στραμμένα επάνω στο ματς, για την πιθανή συμμετοχή των τριών παικτών, σε αυτά τα ματς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ