ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμό… Ισπανίας!

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμό… Ισπανίας!

Είναι δεδομένο ότι οι μέρες τις οποίες διανύουμε, είναι κρίσιμες, για τον Ολυμπιακό. Οι μέρες περνούν, ο Μίτσελ δουλεύει ξανά με τους παίκτες του και ενόψει Ισπανίας, το ενδιαφέρον… κορυφώνεται.

Καθημερινές είναι πλέον οι προπονήσεις στο Ρέντη, για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν έχουν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν καθημερινά προπονήσεις, μετρήσεις ενόψει της προετοιμασίας στην Ισπανία.

Ο Μίτσελ καλείται να παραδώσει τη λίστα, των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα τον ακολουθήσουν στην πατρίδα του, για το πιο κρίσιμο και σημαντικό κομμάτι της φετινής σεζόν.

Οι παίκτες οι οποίοι θα μείνουν εκτός πλάνων, τελειώνουν… Οι παίκτες οι οποίοι θα είναι παρόντες, στην προετοιμασία, θα έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση. Και θα πρέπει να δείξουν. Να δείξουν πολλά πράγματα.

Όπως προαναφέραμε, οι ημέρες τις οποίες διανύει η ομάδα είναι κρίσιμες. Σε όλα τα επίπεδα. Το ρόστερ πρέπει να εκκαθαρίσει και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται να βρεθεί τρόπος να παραχωρηθούν. Και όσοι μείνουν εδώ, συν εκείνους οι οποίοι πιθανώς θα προστεθούν, θα έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους.

Πάντως, η ομάδα αναζητά την απόλυτη επιστροφή, την ολική επαναφορά, με στόχο την διεκδίκηση των κεκτημένων φέτος.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ